Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk Elfogadom

Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse

Email megosztás

Ha tetszik a és úgy gondolja, hogy ismerősét is érdekelné, akkor küldje el email-ben!

Az email elküldéséhez töltse ki az alábbi mezőket!

Ismerőse neve:
Ismerőse email címe:
Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Írja be betűvel: 3 - 2 =
 
Mégse

Elérhetőségeink

Az összes módot, ahogyan kapcsolatba léphetsz az Autoakku24.hu-val, itt találod. Ha kérdésed van, ebben a sorrendben keress választ rá:

Email

rendeles [kukac] autoakku24 . hu

Boltpartner Átadópont

(Csak internetes megrendelés után)
1139 Budapest, Hajdú u. 42. fszt 8.
(Hajdú u. x Fáy u. sarok)

Áru átadás:

Hétfő: 12.00-18.00
Kedd: 12.00-18.00
Szerda: 12.00-18.00
Csütörtök: 12.00-18.00
Péntek: 12.00-18.00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Boltpartner Átadópont QR
atadopont terkep

Az Átadóponton csak a rendelésekkel kapcsolatos átadás és a jótálláshoz kapcsolódó átadás-átvétel folyik. Más ügyintézésre nincs mód, személyesen, rendelés nélkül nem tudsz vásárolni. Az Átadóponton kizárólag a személyes átvétellel megrendelt termékek találhatók.

Megtalálható

Az Árpád híd pesti hídfőjétől pár percre (kb. 1,3 km, gyalog 17 perc, gépkocsival 3 perc), tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen, a Fáy utca és Hajdú utca sarkán levő irodaházban (az épület sarkán az Únió Kiadó tábla messziről látható). A közvetlen szomszédságunkban van a Fáy utcai Vasas pálya, velünk szemben a Porche Pest és a Weltautó, mellettünk pedig az Esma központja.

Gépkocsival jössz?

A Röppentyű utca és a Fáy utca lámpás kereszteződésében van a Porsche Pest bemutatóterme és az Esma üveg irodaháza, valamint egy gumiszerelő műhely. Indulj el a Fáy utcai focipálya felé és az első kereszteződénél fordulj balra.

Ha a Béke útról érkezel, akkor fordulj be a Fáy utcába, ez itt egyirányú rész, haladj el a focipálya mellett és az első kereszteződésnél fordulj jobbra.

Ha a Róbert Károly körútról, a Vidámpark irányából (az Árpád híd felé haladva) érkezel, akkor a Honvédkórháznál fordulj jobbra a Papp Károly utcába, ennek folytatása a Röppenytű utca.

Az Árpád híd felől a Vidámpark irányába haladva az első lámpás kereszteződésnél fordulj balra a Teve utcába és menj el a Fáy utcáig, itt fordulj jobbra és haladj a focipálya irányába. A Röppentyű utcát keresztezve az első kereszteződésnél fordulj balra.

Közvetlen a sarkon van az út mellett egy széles terület, ahol díjmentesen parkolhatsz. A fenti térképen az A betű jelzi.

A tömegközlekedést választottad?

M3 Metro (kék vonal): A Forgách u. megállónál kell leszálnod a Metróról. Menj végig a Forgách utcán a focipálya irányában, a negyedik utca a Hajdú utca. Fordulj jobra és a következő saroknál találod az irodaházat. Kb. 750 m és 10 perc.

14-es villamos: a Frangepán u. megállónál kell leszálni. Menj a Frangepán utcán a Honvéd utcáig és forulj jobbra. Az első kereszteződénél a bal oldalon (focipályával szemben) van az irodaház. kb. 550 m és 5 perc.

Autóbusz 32 és 120: a város nagy forgalmú csomópontjairól (Örs vezér tér, Árpád híd) közvetlen autóbuszjáratokkal érheted el a fáy utcát. Az autóbusz megállótól indulj el a Fááy utcában a focipálya irányában és az első kereszteződésnél a bal oldalon a sarkon találod az irodaházat. Kb. 250 m és 1 perc.

Autóbusz 105: a Fáy utcánál kell leszálnod a buszról és a fociőpálya mellett a Fáy utcában az első kereszteződésnél jobbra találod az irodaházat. Kb. 550 m és 5 perc.